AV Interieurontwerp

Anne Verheugd

AV Interieurontwerp is de onderneming van Anne Verheugd. In 2016 studeerde zij af als interieurontwerper aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten, te Zwolle. AV Interieurontwerp ontwerpt en maakt object en interieur in Utrecht.

Barry Hofstede

Schrijver van o.a. theaterteksten, korte verhalen, liedteksten en boodschappenlijstjes. Columnist, muziekblogger en gastspreker.

BBieb

Bibiane Blommestein

BBiep maakt veel diversen producten van voornamelijk afgedankt materiaal. Door materiaal van functie en/of vorm te veranderen ontstaat er een heel nieuw product dat weer opnieuw een kans krijgt in de maatschappij.

Charly Bushoff

Als product designer heb ik een passie voor keramiek en ben ik erg gefascineerd door natuurlijke materialen. Ik werk op een intuïtieve manier waarbij ik veel experimenteer. Hierdoor ontstaan er fascinerende en unieke ontwerpen

De Machinekamer

Jochem Bakker

In 2015 startte ik de machinekamer, met het idee om makers hulp te bieden bij het tastbaar maken van hun ideeën. In de machinekamer ontwikkel en produceer ik met gebruik van eigen CNC machines en kennis van houtbewerking diverse decoratief en functionele houten objecten.

Dille Thomas Design

Dille Thomas

Dille Thomas Design ontwerpt en maakt meubels die zich kenmerken door hun organische vormgeving. De vormgeving in combinatie met het gebruik van diverse materiaalsoorten en (digitale) productietechnieken geven de producten een eigentijdse uitstraling met een knipoog naar het verleden. De ontwerpen van Dille Thomas Design zijn een poging om de vreugde en schoonheid van het leven en natuur tastbaar te maken.

EtRuDesign

Ruben Etnel

EtRuDesign is een hippe ondernemening van Ruben Etnel. U kunt er terecht voor moderne en vintage design, meubelmaatwerk en restyling. Het hergebruiken van materialen staat bij EtRuDesign hoog in het vaandel

Ewout Wisselink

Ewout Wisselink is een meubelmaker met een engineering achtergrond. Hij maakt ambachtelijke meubelstukken van massief hout en onderzoekt daarnaast de mogelijkheden van ‘digital fabrication’ in zijn werk.

Heike Wähner | 1000kw

Heike Wähner

In mijn werk als kunstenaar schep ik orde en deduceert, ik maak installaties waarin ik emoties omzet in abstract werk. Mijn werk gaat over de overgang van het ene naar het andere, vaak in een breekbaar evenwicht. Als docent kunst educatie neem ik kinderen mee in de (kunst)wereld van orde en chaos. hoe je van dagelijks vormen en voorwerpen werk kunt maken.

Hester de Wolff

Gefascineerd door verfijning is de natuur altijd mijn grootste inspiratiebron.
Door middel van materiaal onderzoek en het verzamelen van mijn eigen natuurlijke keramische verf gebruik ik keramiek als een medium om de natuurlijke verfijning te
vertalen in een product.

Hetty van Oordt

Uit een begeleidende tekst bij een tentoonstelling: “De onderhuidse beweegredenen voor het handelen van de mens bieden Van Oordt grond voor een voortdurende zoektocht. Is het mogelijk de achterkant van de voorgezette façades te verbeelden?”
“In haar fotografie, films en driedimensionale werken brengt de beeldend kunstenaar een vleug poëzie waarmee het voorstellingsvermogen en de gedachtevorming van de kijker verder worden geprikkeld en uitgedaagd.”

Joyce Flendrie

Ik ontwerp interieurs, meubels, objecten en verlichting. Ik zoek naar uitdagingen. Ik ontwerp en maak graag iets dat ik nog niet eerder ontworpen of gemaakt heb. Mijn eigen producten liggen op de scheidslijn tussen praktische meubels en kunstwerken of objecten. Ik hoop hiermee gebruikers te fascineren, intrigeren, interactie uit te lokken en een beleving bezorgen.

Kitchen Artwoods

Arwin van Wermerskerken

Kitchen Artwoods, ontstaan vanuit onze passie voor hout en voor koken, maakt ambachtelijk gemaakte snijplanken en andere houten keukenaccessoires. Onze snijplanken zijn allen vervaardigd van kops hout op het snijvlak, voor een optimale levensduur en maximale voedselveiligheid. Bij onze keuzes voor houtsoorten laten wij ons leiden door duurzaamheid.

Laulabel

Laura Martens

Als keramist heb ik mijn eigen manier van gieten ontwikkeld, er ontstaan onvoorspelbare patronen in mijn producten. Naast deze techniek blijf ik experimenten en zoeken naar andere manier van gieten binnen de keramiek ambacht.

Laura van den Bosch

Ik ben een reeds afgestudeerde ontwerpster die tijdens mijn studie de liefde voor keramiek heeft ontdekt. Ik ontwerp graag individuele gebruiksvoorwerpen die kwa vorm en/of kleur op elkaar aansluiten en zo samen een nieuw beeld vormen. Dit doe ik het liefst doormiddel van spiegelingen, herhalingen en vormen die in elkaar overlopen.

Lur Lur

Wieske de Jong

Onder de naam Lur Lur illustreer en zeefdruk ik mijn ontwerpen op textiel en papier. Met een fascinatie voor de natuur geef ik graag iedereen de kans om een betaalbaar kunstwerk te dragen. Duurzaamheid vind ik belangrijk, daarom werk ik met milieu vriendelijk inkt en biologisch katoen.

Studio SANS PLUS

Max Rouing

Studio SANS PLUS is een ontwerp studio bestaand uit , Milou van Zomeren en Max Rouing. Max houd zich bezig met interieur en product ontwerp, van meubels op maat tot interieur concepten, in zijn ontwerpen zijn eerlijke materialen te vinden en minimalistische vormgeving.

Meubelmaker Florian Bitter

Florian Bitter

Vanuit mijn werkplaats in Utrecht ontwerp en maak ik met veel zorg en aandacht, meubelen van massief hout. Ik gebruik veelal klassieke verbindingen in mijn werkstukken waardoor ze constructief goed in elkaar zitten en vele jaren meegaan.

Meukk

Johan Bukman

Meukk gelooft in de duurzaamheid van materialen en gebruikt die overtuiging als basis voor de producten die hij maakt. Achter alles wat uit de werkplaats komt zit een verhaal van een meubelstuk dat nu niet meer is, maar wel een nieuw leven heeft gekregen. Een oude tafel die nu een ladekastje is geworden, of een versleten centrifuge die nu als plafonnière dienst doet. Veel oude meuk heeft nog voldoende potentie voor een nieuw leven onder het label… Meukk

Noest

Tom van Straaten

noest maakt unieke producten van stadshout. Bomen die gekapt moeten worden krijgen op deze manier een tweede leven. Alle producten zijn 100% Utrechts: gemaakt van Utrechtse bomen in een Utrechtse werkplaats.

Of the Tree

Sjoer Vonk

Sjoerd Vonk is een beeldend kunstenaar die houten 3D panelen maakt onder de naam Of the Tree. Zijn favoriete onderwerpen zijn wereldkaarten en stadsgezichten, maar daarnaast maakt hij ook andere afbeeldingen. Dit doet hij zowel autonoom als in opdracht.

Reszto

Niels Janszen

Reszto is gespecialiseerd in de restauratie en reproductie van ornamenten, beelden en kunstwerken. Zijn uitdaging is het maken van levensechte reproducties d.m.v. ambachtelijke en moderne productietechnieken. Interessant? Kom een keer kijken in ruimte G!

Robin Wood Music Boxes

Rob de Looff

Rob de Looff maakt unieke muziekdoosjes van verdwenen stadsbomen. Onderop elk doosje dat hij maakt staat de naam van de boom en waar deze stond. Het zijn unieke cadeautjes waarin natuur, ambacht en muziek samenkomen.

Ruimtetolk | Takkenvrouwtje

Margriet van Vianen

In mijn werk en producten die ik maak staat de natuur centraal. Getraind als landschapsarchitect heb ik geleerd goed te kijken naar het landschap en te verklaren wat ik zie. Als fotograaf probeer ik deze alledaagse schoonheid en kennis over de natuur vast te leggen en te delen door middel van mijn foto’s. Daarnaast gebruik ik natuur als basis voor mijn sieraden. Uit takken en berkenbast vervaardig ik kettingen, oorbellen en manchetknopen.

Slinkart-design

Sander van der Waal

Slinkart-Design ontwerp met een knipoog. Voor al uw unieke, bijzondere meubelstukken en ruimtelijke oplossingen. Daar waar uw creativiteit even te kort schiet, denk ik graag met u mee.

Strael

Floris Verstraelen

Onder de naam STRAEL ontwerpt Floris producten, meubels en interieur. Hij heeft een achtergrond in Industrieel Ontwerpen en vindt  het interessant om na te denken over zaken waar techniek, functie en vormgeving samen komen. In de werkplaats brengt hij zijn ontwerpen tot leven.

Studio Picobella

Tanja Eijkelboom

Tekenen is voor Tanja Eijkelboom zo vanzelfsprekend, dat het lange tijd niet in haar opkwam om er echt werk van te maken en het aan anderen te laten zien. In de winter van 2015 kwam daar verandering in; met haar handen voor haar ogen besloot zij eens een tekening te delen via social media. Sindsdien loopt het tekenen lekker uit de hand en werkt Tanja als freelance illustrator. Volgende bestemming in haar dromen: een boek illustreren.

Studio Raket

Frank Hooijer

Studio Raket is een Utrechtse ontwerp- en maakstudio voor merkwaardige productontwikkeling. Ik vertaal ideeën naar lanceerbare producten en merkwaarden naar producteigenschappen. Met een commerciële mindset en een passie voor industriële en ambachtelijke productieprocessen kan ik iedere stap van het project begeleiden.

Timbies

Auke Strobos

Geboren in Utrecht, opgeleid als bouwkundige en te ongeduldig om plattegronden te blijven tekenen. Vervolgens een CNC-machine aangeschaft om zelf mooie dingen te gaan maken. Nu bezig met de productie van een houten stekkerdoos.

Willemijn de Koning Sieraden

Willemijn de Koning

Geïnspireerd door de natuur maakt Willemijn de Koning sieraden van goud, zilver, parels en stenen. Ze ontwerpt niet alleen haar eigen collectie maar maakt ook individuele sieraden in opdracht.

Wondaal Werkt

Reinder Wondaal

In het voorjaar van 2016 heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. In mijn werkplaats maak ik het liefst meubels en accessoires van massief hout. Iedere opdracht is maatwerk. En met de goede materialen, ervaring in een veelheid aan projecten en een oog voor detail haalt u met mij een vakman in huis.