Boltz & Boetz

Rutger van Boetzelaer & Alejandro Gaitan Rodriguez

Rutger en Alejandro ontwerpen en maken meubels onder de naam Boltz & Boetz. Rutger begon daar anderhalf jaar geleden mee. “Meubels maken is een stuk mooier en uitdagender dan het leven van een IT-auditor.” In augustus verhuisde hij naar De Createur. Alejandro bouwt sinds begin dit jaar met hem mee. “We proberen vooral met eerlijke materialen te werken en schuwen het experiment daarbij niet.”

Joyce Flendrie

Ik ontwerp interieurs, meubels, objecten en verlichting. Ik zoek naar uitdagingen. Ik ontwerp en maak graag iets dat ik nog niet eerder ontworpen of gemaakt heb. Mijn eigen producten liggen op de scheidslijn tussen praktische meubels en kunstwerken of objecten. Ik hoop hiermee gebruikers te fascineren, intrigeren, interactie uit te lokken en een beleving bezorgen.

Jackk Meubels

Jack Ha

Iedereen wil zijn huis inrichten naar zijn eigen wensen, maar de meeste meubels zijn kant en klare ontwerpen die je overal tegenkomt.
Mijn klanten kiezen voor unieke meubels waarin al zijn persoonlijke wensen zijn verwerkt, duurzaam en van hoge kwaliteit met een bijzonder design. Dat zorgt ervoor dat ze een uniek meubel krijgen dat een leven lang meegaat.

EtRuDesign

Ruben Etnel

EtRuDesign is een hippe ondernemening van Ruben Etnel. U kunt er terecht voor moderne en vintage design, meubelmaatwerk en restyling. Het hergebruiken van materialen staat bij EtRuDesign hoog in het vaandel

Kitchen Artwoods

Arwin van Wermerskerken

Kitchen Artwoods, ontstaan vanuit onze passie voor hout en voor koken, maakt ambachtelijk gemaakte snijplanken en andere houten keukenaccessoires. Onze snijplanken zijn allen vervaardigd van kops hout op het snijvlak, voor een optimale levensduur en maximale voedselveiligheid. Bij onze keuzes voor houtsoorten laten wij ons leiden door duurzaamheid.

Robin Wood Music Boxes

Rob de Looff

Rob de Looff maakt unieke muziekdoosjes van verdwenen stadsbomen. Onderop elk doosje dat hij maakt staat de naam van de boom en waar deze stond. Het zijn unieke cadeautjes waarin natuur, ambacht en muziek samenkomen.

Noest

Robin van Rossum

noest maakt unieke producten van stadshout. Bomen die gekapt moeten worden krijgen op deze manier een tweede leven. Alle producten zijn 100% Utrechts: gemaakt van Utrechtse bomen in een Utrechtse werkplaats.

Slinkart-design

Sander van der Waal

Slinkart-Design ontwerp met een knipoog. Voor al uw unieke, bijzondere meubelstukken en ruimtelijke oplossingen. Daar waar uw creativiteit even te kort schiet, denk ik graag met u mee.

Reszto

Niels Janszen

Reszto is gespecialiseerd in de restauratie en reproductie van ornamenten, beelden en kunstwerken. Zijn uitdaging is het maken van levensechte reproducties d.m.v. ambachtelijke en moderne productietechnieken. Maar ook resin gietwerk, siliconen mallen en verbronzen behoren tot zijn specialiteiten.

DasKrönchen

Julia Kollmeyer

Das Krönchen – Unicaten met een verhaal

Das Krönchen maakt tassen en accessoires van originele stoffen uit de jaren ’50 tot ’70. Van het gordijn uit oma’s woonkamer tot het luchtmatras van de vakantie.
De unicaten van Das Krönchen worden met liefde samengesteld in het eigen atelier. Zo ontstaan unieke creaties, allemaal met een eigen verhaal.
Het Krönchen-logo is een merkteken voor tijdloos, functioneel design en duurzaamheid. Made in Utrecht!

Boukje

Boukje Kemper

My name is boukje Kemper and I am a painter.
I approach my paintings in an unorthodox way of painting. By doing so, I challenge the very fabric of painting. I use recurring patterns to tell my story. All together these patterns shape a strong visual identity reminiscent of my memories.

Klijndomein

Johan Klijn

Ik houd ervan om dingen te maken en mezelf en anderen te verrassen. Het liefst met hout. Omdat hout gaaf is. Tot nu toe maakte ik meubels, Klijnkunstwerkjes, decors en meer. Heb je een idee of wil je een idee, zoek gerust contact.

Houtstadt

Fedor Mirande

Onder de naam Houtstadt maak ik mooie en praktische dingen voor in je interieur. Originele patronen en een fijne afwerking zijn de kenmerken van de producten van Houtstadt. De producten zijn origineel, en ze worden met veel aandacht gemaakt.

Ik werk ook in opdracht. Mocht je zelf een idee hebben wat je in de Houtstadt stijl hebben wilt, neem dan vooral contact met me op.

Samen komen we er wel.