Boltz & Boetz

Rutger van Boetzelaer & Alejandro Gaitan Rodriguez

Rutger en Alejandro ontwerpen en maken meubels onder de naam Boltz & Boetz. Rutger begon daar anderhalf jaar geleden mee. “Meubels maken is een stuk mooier en uitdagender dan het leven van een IT-auditor.” In augustus verhuisde hij naar De Createur. Alejandro bouwt sinds begin dit jaar met hem mee. “We proberen vooral met eerlijke materialen te werken en schuwen het experiment daarbij niet.”

DasKrönchen

Julia Kollmeyer

Das Krönchen – Unicaten met een verhaal

Das Krönchen maakt tassen en accessoires van originele stoffen uit de jaren ’50 tot ’70. Van het gordijn uit oma’s woonkamer tot het luchtmatras van de vakantie.
De unicaten van Das Krönchen worden met liefde samengesteld in het eigen atelier. Zo ontstaan unieke creaties, allemaal met een eigen verhaal.
Het Krönchen-logo is een merkteken voor tijdloos, functioneel design en duurzaamheid. Made in Utrecht!

EtRuDesign

Ruben Etnel

EtRuDesign is een hippe ondernemening van Ruben Etnel. U kunt er terecht voor moderne en vintage design, meubelmaatwerk en restyling. Het hergebruiken van materialen staat bij EtRuDesign hoog in het vaandel

Houtstadt

Fedor Mirande

Onder de naam Houtstadt maak ik mooie en praktische dingen voor in je interieur. Originele patronen en een fijne afwerking zijn de kenmerken van de producten van Houtstadt. De producten zijn origineel, en ze worden met veel aandacht gemaakt.

Ik werk ook in opdracht. Mocht je zelf een idee hebben wat je in de Houtstadt stijl hebben wilt, neem dan vooral contact met me op.

Samen komen we er wel.

Joyce Flendrie

Ik ontwerp interieurs, meubels, objecten en verlichting. Ik zoek naar uitdagingen. Ik ontwerp en maak graag iets dat ik nog niet eerder ontworpen of gemaakt heb. Mijn eigen producten liggen op de scheidslijn tussen praktische meubels en kunstwerken of objecten. Ik hoop hiermee gebruikers te fascineren, intrigeren, interactie uit te lokken en een beleving bezorgen.

Klijndomein

Johan Klijn

Ik houd ervan om dingen te maken en mezelf en anderen te verrassen. Het liefst met hout. Omdat hout gaaf is. Tot nu toe maakte ik meubels, Klijnkunstwerkjes, decors en meer. Heb je een idee of wil je een idee, zoek gerust contact.

Noest

Robin van Rossum

noest maakt unieke producten van stadshout. Bomen die gekapt moeten worden krijgen op deze manier een tweede leven. Alle producten zijn 100% Utrechts: gemaakt van Utrechtse bomen in een Utrechtse werkplaats.

Reszto

Niels Janszen

Reszto is gespecialiseerd in de restauratie en reproductie van ornamenten, beelden en kunstwerken. Zijn uitdaging is het maken van levensechte reproducties d.m.v. ambachtelijke en moderne productietechnieken. Maar ook resin gietwerk, siliconen mallen en verbronzen behoren tot zijn specialiteiten.

tōtemu

Floortje Donia

tōtemu zijn souvenirs uit mijn hoofd. Vrolijke figuren om te koesteren, handgemaakt van restmateriaal.

Project Bas

Bas Bronswijk

Project Bas maakt handgemaakte meubelen en bouwt interieurs om jouw huis tot een thuis te maken. Ik ontwikkel continu mijn vaardigheden om zo mijn passie voor interieur terug te laten komen in prachtige en functionele ruimtes. Ik ontwerp en voer de opdracht volledig uit om zo je specifieke wensen te vertalen naar een mooi en elegant resultaat.